🛒 9 Toko Emas di Jakarta Selatan Terdekat + Review Jujur Pembeli

3 min read

Berikut adalah 9 Toko Emas di Jakarta Selatan yang bisa Anda kunjungi lengkap dengan review jujur dari para pembeli.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

1. V&Co Jewellery

  • Alamat: Cikini Gold Center Lt LG no 50 B s/d 50G Jl.Pegangsaan Timur no.3, Cikini, Menteng,RT.1, RT.1/RW.1, Pegangsaan, Menteng, Central Jakarta City, Jakarta 10330
  • No Telp: 0811-1869-697
  • Jam Buka 09.00–18.30
  • Website: https://vncojewellery.com/

Berikut ini adalah review untuk V&Co Jewellery di daerah Jaksel:

V&Co Jewellery
4.9
Based on 509 reviews
powered by Google
Elma Mauldiza
Elma Mauldiza
08:37 14 Sep 20
Nice and professional service from mas Ujhe. Patiently answer our questions and helpful. Keep up the excellent work!
Anang Hardiarto
Anang Hardiarto
05:32 05 Sep 20
“the hospitality from Mas Aris really good, good information too from him, the material and the models from the rings... so amazing”read more
devi rosalia
devi rosalia
09:22 28 Aug 20
Excellent service with mas aris and very good quality of jewellery material . @v&co Cikini
Mutia Syahlena
Mutia Syahlena
08:30 09 Aug 20
Good product quality, design, service, and affordable prices. Thanks you mas ujhe!
Aryo Baihaqi Nugroho
Aryo Baihaqi Nugroho
07:17 28 Jun 20
Very kind service, beautiful design, affordable and modern concept
Ariansyah Nugraha
Ariansyah Nugraha
04:46 09 Mar 20
Best experience when you want looking for a weeding rings. Very attractive salesperson helping your needs. Recommended... place.read more
achmad faizal
achmad faizal
05:42 16 Feb 20
Good service,good product & reasonable price with mbak vinta as reseprentatif sales
Shaluna Pamela
Shaluna Pamela
05:31 09 Feb 20
Terimakasih mba vintha, been helping so much to choose our simple wedding ring for our special day?
Shinta Wulandari
Shinta Wulandari
10:37 01 Feb 20
Very updated design for your special wedding ring, the prices is afordable for young couple, the staff so helpful to... find your design and they will give what you want! greaaaatttt jewellery store.read more
Anne Brahmana
Anne Brahmana
06:06 25 Jan 20
I went here to look for ring. The staff was really helpful to find the ring I was looking for. They have good price,... there is after sales service for the purchased ring. Recommended 🙂read more
Next Reviews

2. Duta Jewellery

  • Alamat: Pondok duta 1, Jl. Duta 2 No.16, Tugu, Kec. Cimanggis, Kota Depok, Jawa Barat 16451
  • No Telp: 0821-1476-1073
  • Jam Buka 09.00–20.00
  • Website: http://cincindepok.com/

Berikut ini adalah review untuk Duta Jewellery di daerah Jaksel:

Ambassador Jewelery
4.7
Based on 86 reviews
powered by Google
laila rahmatul ulfa
laila rahmatul ulfa
15:00 16 Aug 20
Bagus dan terjangkau
GANYEM TV
GANYEM TV
23:22 20 Jul 20
Elegant
Fadhil Aji Setiawan
Fadhil Aji Setiawan
07:40 20 Jun 20
Harga murah, variant nya banyak. Bisa custom juga lagi. Mas nya juga ramah bgt
Guru Kampung
Guru Kampung
19:41 22 Jul 19
Rumah kuuu love my family
Daftar Mhp Pratama
Daftar Mhp Pratama
11:58 11 May 18
Jos pisan
Ridha Abrita Mawarti
Ridha Abrita Mawarti
13:05 03 Jun 17
Good job
Next Reviews

3. Toko Mas Kaliem

  • Alamat: Bl. M Square, Jl. Melawai 5 No.16 – 18 – 32 – 33 – 35, RT.3/RW.1, Melawai, Kec. Kby. Baru, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12160
  • No Telp: (021) 7260676
  • Jam Buka 12.00–19.30, Senin tutup

Berikut ini adalah review untuk Toko Mas Kaliem di daerah Jaksel:

Toko Mas Kaliem
4.3
Based on 535 reviews
powered by Google
Shuffur Husna
Shuffur Husna
11:46 27 Jun 20
you can find so much cool stuff for your wedding dream!!
Ryan Setiawan
Ryan Setiawan
15:18 24 Dec 18
Great wedding and engagement ring store. Lots of option. A bit pricy, but not as expensive as mall jewelry. Friendly... staff, even if you only there for browsing, not buying.read more
Fayrbrant
Fayrbrant
08:07 21 Nov 18
Very crowded place, you cannot miss it. However, the products sold are kinda OK at best, and the price is a bit high.... It is recommended to haggle the price with the shopkeeper if you are planning to buy stuffs.I would have posted a pic for you, but the shop keeper do not allow picturesread more
Aditya Nugraha
Aditya Nugraha
12:08 24 Aug 18
Wedding ring specialist, they have huge amount of design collection. We asked price per gram was 450k for 75% gold.... However when we asked price for certain wedding ring, it jumped into 8000k for total 10gr without diamond. Not sure how they calculate it, so we went to other gold storeread more
wahyu prihandono
wahyu prihandono
04:06 04 Aug 18
lot of options. friendly staff. reasonable price.
See All Reviews

4. Toko Mas Singgalang

  • Alamat: Jl. Melawai Raya No.166, RT.3/RW.1, Melawai, Kec. Kby. Baru, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12160
  • Jam Buka 10.00–20.00

Berikut ini adalah review untuk Toko Mas Singgalang di daerah Jaksel:

Toko Mas Singgalang
4.2
Based on 33 reviews
powered by Google
Nugroho Subekti
Nugroho Subekti
00:12 17 Feb 20
Muka ane yang misqueeen buat mbak2 yg jaga nyuekin ....dikira nyari sumbangan kali yak hagz ...69xDapat harga bagus... cincin 24K nya ...masi bisa digoyang dikit lah harganaread more
Ambar Cipta kinanti
Ambar Cipta kinanti
10:32 27 Dec 19
Kalau bisa gak di kasih bintang ,satpamnya gak punya etitud males bgt
Pandji Caesar
Pandji Caesar
10:08 15 Jun 19
Sell and buy gold jewelry at competitive prices
Dedi Setiadi
Dedi Setiadi
08:50 10 Jun 19
Nice
Syl A
Syl A
13:08 12 May 19
Made my wedding ring here. The design is accurate, I don’t know about the price. One thing I found about this store... that I despise. I found a scratch on my ring and they knew about this but didn’t let me know before I noticed it myself. And even after I pointed it out to them, they said it’s normal. No remorseful face or any apology whatsoever. I already fully paid my ring in advance so I asked for a discount because of the defect, they say they can’t give me a discount. That’s what I called a bad service.read more
See All Reviews

5. TOKO EMAS BERLIAN Elegant & Co

  • Alamat: ITC Kuningan Lt. Dasar, Jl. Prof. DR. Satrio No.4-5, RT.1/RW.6, Kuningan, Karet Kuningan, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12940
  • No Telp: (021) 57938345
  • Jam Buka 11.00–20.00, jumat 13.00–20.00
  • Website: http://www.elcojewellery.co.id/

Berikut ini adalah review untuk TOKO EMAS BERLIAN Elegant & Co di daerah Jaksel:

TOKO EMAS BERLIAN Elegant & Co.
4.3
Based on 36 reviews
powered by Google
Erlangga Wibisono Gunadi
Erlangga Wibisono Gunadi
13:25 21 Feb 20
Toko emas yg lumayan lengkap dan penjelasan juga lengkap, tapi pemotongan harga jual lumayan besar 20%
Bunda Raihan
Bunda Raihan
00:53 25 Jan 20
Toko emas yg ga bisa di di pegang omongannya cerita hanya cerita toko emas ini mempermainkan dan tak bisa di pegang... omonganya padahal tadinya saya beli dengan harga Mahal itung2 nabung kta si penjual potongan hanya 10% makanya Saya beli biar pun cuman kecil tpi pas jual masa itu potongan bisa sampe 30% ga habis pikir bgt kecewa Saya beli disiniread more
Stefany Martina Dewi
Stefany Martina Dewi
09:13 13 Nov 19
Beautiful rings and necklaces, high quality diamond and gold. Honest and friend staff. Overall, great service. Really... recommend to buy your wedding rings with a great price here.read more
Cahya Farradita
Cahya Farradita
11:52 08 Nov 19
Tempat nyaman, staff nya ramah
Sandy Nugraha
Sandy Nugraha
11:18 19 Apr 17
Menawarkan harga murah dan pilihan model cincin kawin yang menarik.Pro tip: tidak percaya berlian yang dipakai asli?... Bisa minta cek keaslian batu mulia di sana, mereka punya alatnya. Pengecekan bisa dilakukan langsung di depan customer.read more
See All Reviews

6. Toko Mas Singgalang

  • Alamat: Wisma Nasional, Jl. Melawai 5 No.14, RT.2/RW.1, Melawai, Kec. Kby. Baru, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12160
  • No Telp: (021) 7203879
  • Jam Buka 09.30–20.30

Berikut ini adalah review untuk Toko Mas Singgalang di daerah Jaksel:

Toko Mas Singgalang
4.4
Based on 159 reviews
powered by Google
Dewi Untari
Dewi Untari
04:38 17 Jan 20
Q1
Arie Hermanto
Arie Hermanto
20:08 26 Aug 19
Good shop
Elfitrin Syahrul
Elfitrin Syahrul
09:57 07 Jul 19
Recommended!!!
wina wina
wina wina
11:31 09 Mar 19
Customers are allowed to park right in front of the jewelry store. It's guarded by very helpful armed security... personnel, so i felt very safe shopping there. There are three different jewelry stores on the premises, one of which is Singgalang. Tbh, Singgalang is the most affordable of the three, and has more and cuter jewelry options. I recommend bringing your debit card, as payment through credit card will cost you an extra 1%. If not, they also allow the option of bank transfer (preferably e-banking) to BCA account, which is very convenient as they can confirm the transfer instantly.read more
Syamsul Bachri
Syamsul Bachri
06:44 17 Nov 18
Good place with good service.
See All Reviews

7. Toko Emas Sumatera

  • Alamat: Gedung Pasar Mampang Lantai 1, Jl. Mampang Prpt. Raya, RT.6/RW.6, Mampang Prpt., Kec. Mampang Prpt., Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12790
  • Jam Buka 09.00–17.00

Berikut ini adalah review untuk Toko Emas Sumatera di daerah Jaksel:

Toko Emas Sumatera
5.0
Based on 2 reviews
powered by Google
Wahyu Prastyadi
Wahyu Prastyadi
04:50 11 Jun 19
Jimmy Nasution
Jimmy Nasution
14:17 20 Nov 17
See All Reviews

8. Toko Mas Sumatera

Berikut ini adalah review untuk Toko Mas Sumatera di daerah Makassar:

Toko Mas Sumatera
3.7
Based on 6 reviews
powered by Google
NATURE KOI FARM
NATURE KOI FARM
16:15 09 Nov 19
zaimi zet
zaimi zet
06:06 10 Sep 19
Amano Hashidate
Amano Hashidate
05:56 20 Jul 19
Hanaa Muthmainna
Hanaa Muthmainna
06:46 14 May 18
Saya belum pernah beli emas disini, tapi tempo hari saya kemari untuk menjual. Emas yg saya mau jual itu dulunya beli... di gold cikini center. Nah, karena pada saat sy mau jual di toko asal sy beli itu harganya jatuh banget sampai turun setengah harga, akhirnya saya coba ke toko emas lain daerah blok M, salah satunya toko Mas New Sumatra ini. Setelah di cek keasliannya, surat menyurat dan segala macamnya, pemilik toko tsb memberi tahu ttg sistematika penjualan emas, jadi kalau toko emas di daerah blok M, kita tidak akan merasa rugi karena dari awal di surat pembelian sudah akan ditulis harga jualnya. Walhasil, akhirnya pemilik toko membeli emas saya dg harga sedikit lebih tinggi daripada d cikini gold center. Okeee banget lah yah, informatif si pemilik toko tersebut. Lokasinya berada di dalam komplek blok M square, di deretan toko Emas. Parkir yah luas, di basement juga ada. Untuk pilihan mode juga sangat banyak, bahkan bisa request. Dari emas, paladium, sampai berlian lengkaap sesuai permintaan. Harga nya juga sportif, para penjual bisa dipercaya. Selamat berinvestasi! ?read more
Gojek Jakarta Driver
Gojek Jakarta Driver
05:48 07 Aug 16
See All Reviews

9. Toko Mas Samudra

Berikut ini adalah review untuk Toko Mas Samudra di daerah Jaksel:

Toko Mas Samudra (tidak buka cabang)
4.4
Based on 38 reviews
powered by Google
Indah Febianca
Indah Febianca
12:08 27 Aug 20
Saya mau bertanya harga emas nya di tahun ini sampe bulan Desember berpa ya saya insya Allah mau beli disini untuk... lamaran saya karena toko ini terbaik?read more
indah pertiwi
indah pertiwi
07:30 08 May 20
Owner sabar, dan jujur gram-an tidak dikurang-kurang, jadi kita percaya kl transaksi dengan toko ini.
annisa mainurraya
annisa mainurraya
02:34 10 Feb 20
Beli Cincin di Toko Mas Samudra. Gatau sih lebih baik ke Toko Mas ini dari pd toko mas yg lain di ps kebayoran lama... hehe. Pelayanannya ok bgt, sabar untuk handle customer. Ya maklum, beli mas kan ga bisa sembarangan heheread more
Afiah -
Afiah -
23:16 13 Nov 19
Awalnya kirain paling murah sekebayoran lama. Tapi ternyata nggak juga. Servicenya berbeda heda tergantung pelayannya.... Ada yg ramah, ada yg rada jutek.read more
Mella Anissa
Mella Anissa
05:23 06 Oct 19
Letaknya persis sebrang ramayana, ditoko ini, emas 22 karat per gr nya 580rb, 24 karatnya 700rb
Angela Nugraheni
Angela Nugraheni
05:13 09 Sep 19
Barangnya tidak terlalu banyak
Next Reviews

Semoga artikel 9 Toko Emas di Jakarta Selatan cukup membantu Anda ya!.


Tutup Iklan